De flesta av oss känner till sagan om Askungen och hur hon fick möjligheten att gå på prinsens bal. Cinderella Ball är en sagolik slot som ger spelare möjlighet att följa med på en drömlik bal. Om du gillar Askungen och andra sagor så kommer du att älska denna underbara slot! Även du som gillar förtrollande vacker grafik och romantisk design kommer att tycka om denna slot från Red Tiger Gaming. Färgpaletten är ljus och drömsk och samtliga symboler följer temat. Symbolerna av lägre värde består av hjärtan, spader och ruter i olika färger. De av högre värde består av en pumpa, ett gyllene trollspö, ett fickur och ett förseglat kuvert. Den berömda glasskon utgör wild-symbolen. Bonussymbolerna utgörs av ett slott samt en inbjudan med en krona på.

Spelleverantören Red Tiger Gaming är en av de främsta spelutvecklarna och har levererat många populära spel varav många är slots. Cinderella Ball är ytterligare en fantastisk slot från dem. Här möts enastående grafik med kul bonusfunktioner. Funktionerna i denna slot utgörs av Ballroom Bonus, Free spins, så kallade modifiers samt en progressiv jackpott. Dessa modifiers är fem olika funktioner som dyker upp slumpmässigt under spelet (även under free spins). Dessa är Slipper Trail (ger wild-symboler), Carriage Spin (en garanterad vinst), Fairy Magic (garanterad vinst), Clock Strike (garanterad vinst), Cinderella’s Daydream (Cinderella kan aktivera någon av dessa modifiers eller free spins). Detta beskrivs mer detaljerat under “bonusfunktioner” längre ned. Cinderella Ball är både en vacker och underhållande slot med många roliga bonusfunktioner!

Vinstlinjer och insatser

Cinderella Ball är en slot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,28 %. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 25 vilket innebär att den minsta satsningen är 0,2 och maximala satsningen är 500 per omgång. Således passar denna slot många olika typer av spelare, alltifrån de som föredrar att satsa väldigt lågt såväl som spelare som vill satsa riktigt högt. Cinderella Ball är full av roliga funktioner som ger många och stora vinstmöjligheter. Ballroom Bonus är den funktionen som ger extra stora vinstmöjligheter (upp till 800x insatsen), men även de andra funktionerna kan ge generösa utbetalningar. Cinderella Ball är en mycket underhållande slot som passar spelare som gillar när det händer mycket i spelet.

Tema och grafik

Cinderella Ball är en sagolik slot som tar dig med till Askungens värld. Här får vi träffa flera kända karaktärer från sagan, bland annat Askungen själv och den goda fen, såväl som andra ikoniska objekt som pumpan, glasskon och trollspöt. Bakgrunden utgörs av ett rött draperi med en vacker gyllene inramning. Denna slot är ett måste för alla som gillar sagan om Askungen eller sagor i allmänhet. Alla symboler i denna slot är mycket vackra och designade med en otrolig känsla för detaljer, vilket är karaktäristiskt för slots från Red Tiger Gaming. Grafiken är enastående och spelaren får möjlighet att uppleva att gå på bal på slottet. Ta chansen och följ med till denna förtrollande vackra värld med Askungen.

Många och roliga bonusfunktioner

Cinderella Ball är en drömskt och härlig slot med enastående grafik, men det är bonusfunktionerna som gör att denna slot till ett måste att testa. Här erbjuds ett stort antal funktioner som kan ge många och generösa vinster. Cinderella Balls bonusfunktioner består av ballroom bonus, free spins, modifiers samt en progressiv jackpott. Ballroom bonus kan ge upp till 800x insatsen. Free spins aktiveras om du får tre eller fler symboler av slottet. Antalet spins tilldelas slumpmässigt. Det finns fem olika modifiers som ger olika funktioner. Dessa modifiers dyker upp slumpmässigt under spelet, även under free spins. Dessa är Slipper Trail (ger wild-symboler), Carriage Spin (garanterad vinst), Fairy Magic (garanterad vinst), Clock Strike (garanterad vinst), Cinderella’s Daydream (aktiverar en av de olika modifiers eller free spins). Den progressiva jackpotten delas ut dagligen.

Fördelar – förtrollande vacker slot med många bonusfunktioner

Det finns mycket bra saker att säga om Cinderella Ball slot. Först om främst är temat otroligt välgjort med förträfflig grafik och vackra illustrationer från sagan om Askungen. Sloten är vacker, nästintill förtrollande, och spelare tas med till en drömlik bal på slottet. Som om detta inte vore nog är denna slot även full av roliga bonusfunktioner.

Nackdelar – för gulligt för vissa

Temat för Cinderella Ball är Askungen och balen på slottet. Med andra ord är temat gulligt och drömskt, vilket kanske inte faller alla spelare i smaken.

Sammanfattning

Cinderella Ball är en underbar slot som lyckas med konststycket att erbjuda både en enastående grafik och grymma bonusfunktioner. Denna slot är ett måste för alla som gillar sagor, prinsessor och magiska världar. Här får du följa med Askungen på en bal på slottet och symbolerna utgörs av många figurer från sagan, som till exempel den magiska pumpan och den berömda glasskon. Färgerna är ljusa och härliga i denna fantastiska slot från spelleverantören Red Tiger Gaming. Denna slot är vacker, på gränsen till gullig, så om du inte gillar gulliga slots så kanske inte detta är en slot för dig. Cinderella Ball är dock mycket mer än bara en sagolik slot. Här är det fullt med bonusfunktioner som ger ett riktigt kul spel och stora vinstmöjligheter!