Om du gillar sagor, framför allt sagan om Snövit och de sju dvärgarna, så är denna slot perfekt för dig! Fairytale Legends: Snow White är ett av de populära spelen i Fairytale Legends-serien från den svenska spelutvecklaren NetEnt. Även spelare som gillar utmärkt grafik och snygg design borde testa denna fantastiska slot. I denna slot får vi följa med till Snövits sagovärld bland slott, skog, kullar och såklart Snövit själv som dyker upp som symbol och i 3D-version bredvid hjulen. Symbolerna av lägre värde består av glimmande bokstäver (K, A, J, Q) och siffror (9, 10) som skiftar i ljusblått, lila och rosa. De av högre värde består av en lampa, en ädelsten, Snövit, drottningen och loggan. Scatter-symbolen är en gyllene låda.

Den världsberömda svenska spelutvecklaren NetEnt har ännu en gång levererat en suverän slot. Snow White är en många av deras slots som levererar fantastisk grafik i kombination med många riktigt bra bonusfunktioner. Eftersom temat är Snövit och de sju dvärgarna erbjuder denna slot sju funktioner. Fyra av dessa (Fairy Magic Spin, Fairy Surprise, Fairy Mirror Feature och Fairy Scatter) är så kallade Random Features och aktiveras slumpmässigt under spelet. Vid tre eller fler scatter-symboler aktiveras någon av de tre bonusfunktionerna (Mining Bonus, Free Spins och Coin Win). Detta ger ett händelserikt spel som aldrig blir långtråkigt. Tack vare alla funktioner finns det många såväl som stora vinstchanser i denna slot. Dessa funktioner är beskrivna mer utförligt under “bonusfunktioner” längre ned.

Vinstlinjer och insatser

Fairytale Legends: Snow White är en slot med 5 hjul, 3 rader och 243 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,48 %. Insatsen varierar från 1 till 10 mynt per linje och justeras med knappen “Level +/-“. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 1 och justeras med knappen “Coin Value +/-“. Myntstorleken och antalet mynt per linje anger den totala insatsen. Den minsta insatsen du kan göra är 0,1 och maximala insatsen är 100 per omgång. Det är väldigt enkelt att justera insatsen och knappen “Max Bet” sätter automatiskt den högsta insatsen. Med andra ord passar denna slot spelare som vill satsa lågt såväl som de som vill satsa högt. Tack vare de många funktionerna finns här stora och många vinstmöjligheter.

Tema och grafik

Snow White är det tredje spelet i den populära serien “Fairytale Legends” från spelutvecklaren NetEnt. Denna slot som har Snövit som tema påminner mycket om föregångarna Hansel and Gretel (Hans och Greta) och Red Riding Hood (Rödluvan). Grafiken är precis som i de andra otroligt bra med 3D-animationer, härliga färger och vackra effekter. I denna slot förflyttas vi till sagovärlden där Snövit och de sju dvärgarna bor. Symbolerna är sagolika med glimmande effekter och vackra detaljer. En fröjd för ögat! Temat är mycket välgjort och trots att det handlar om en saga så blir det ändå inte för gulligt. Detta är en otroligt vacker slot som rekommenderas till alla som gillar häftiga effekter, 3D-animationer och, såklart, sagan om Snövit och de sju dvärgarna.

Bonusfunktioner och andra roliga funktioner

Snow White handlar ju om sagan Snövit och de sju dvärgarna. Trots att de sju dvärgarna inte dyker upp som symboler eller ens i bakgrunden, så har siffran sju ändå en betydelse då denna slot erbjuder sju olika funktioner. Många av funktionerna påminner om funktioner från de föregående spelen från serien “Fairytale Legends”. I denna slot finns fyra så kallade Random Features (Fairy Magic Spin, Fairy Surprise, Fairy Mirror Feature och Fairy Scatter) som aktiveras slumpmässigt. Utöver dessa finns det tre bonusfunktioner (Mining Bonus, Free Spins och Coin Win) som aktiveras vid tre eller fler scatter-symboler. Mining Bonus är ett bonusspel där du kan vinna 50-500 mynt multiplicerat med insatsnivån, Free Spins ger 10 extra snurr och Coin Win ger en summa på 15x insatsen. Riktigt kul!

Fördelar – 3D-animationer och många roliga funktioner

Fairytale Legends: Snow White är en underbar slot från NetEnt. Här får spelaren följa med till en vacker sagovärld med häftiga visuella effekter, bland annat 3D-animationer. Denna slot erbjuder dessutom en mängd roliga funktioner, fyra Random Features och tre bonusfunktioner som tillsammans skapar ett fartfyllt spel med många vinstmöjligheter.

Nackdelar – ganska likt de andra Fairytale Legends-spelen

Det enda negativa med denna slot är att den påminner mycket om de två andra spelen från serien “Fairytale Legends”, men om du gillade dem så kommer du inte bli besviken på Snow White.

Sammanfattning

Snow White är det tredje spelet i serien “Fairytale Legends” från den svenska spelutvecklaren NetEnt. Här får vi följa med till Snövits sagovärld där visuella effekter, vackra illustrationer och och Snövit i 3D-format väntar på oss. Denna slot är otroligt vacker med fantastiskt grafik, precis som man kan förvänta sig av en slot från NetEnt. Snow White erbjuder sju olika funktioner, Fairy Magic Spin, Fairy Surprise, Fairy Mirror Feature, Fairy Scatter samt bonusfunktionerna Mining Bonus, Free Spins och Coin Win, som ger många vinstchanser. Snow White är ett underhållande spel där det händer mycket hela tiden. Denna slot passar spelare som vill satsa lågt såväl som de som vill satsa högt samt spelare som vill ha en händelserik slot med enastående grafik. Följ med till Snövits sagoland!