Stig ombord på piratskeppet och följ med och plundra skatter! Om du gillar pirater och spöken är denna slot perfekt för dig! Ghost Pirates är en populär slot från spelutvecklaren NetEnt. Även du som gillar snygg design och coola illustrationer borde testa denna kusliga slot. Ghost Pirates Slot förflyttar spelaren till en mörk värld med skrämmande ljudeffekter och detaljerade symboler som följer pirat- och spöktemat. Symbolerna består av ett ankare, en kanon, en vas utsmyckad med en dödskalle, en karta och kompass, ett sigill och pistoler. Karaktärerna i denna slot är papegojan Polly the Parrot, apan Mad Monkey, enögda mannen One-Eyed Ed samt piraten Peggy Rotten. Wild-symbolen är en dödskalle och scatter-symbolen är en skattkista. Bakgrunden utgörs av ett mörkt, ruttnande skepp, vilket bidrar till det skrämmande temat.

Den svenska spelutvecklaren NetEnt har gjord sig känd för att leverera grymma spel. Ghost Pirates Slot är en av många slots i deras portfölj som erbjuder både snygg design och kul bonusfunktioner. Detta är dock en av NetEnts äldre slots och därför är varken grafiken eller bonusfunktionerna banbrytande. Samtidigt är det ändå en riktigt kul slot som har hängt med länge, vilket är ett bevis på att den är omtyckt. Om du gillar free spins kommer du verkligen att tycka om denna slot! Snurra fram tre eller fler scatter-symboler och njut av härliga gratissnurr. Ghost Pirates är en slot med hög varians, vilket innebär att spelare får många men relativt små vinster. Spelet har dessutom inga klassiska vinstlinjer, istället finns det 243 sätt att vinna på.

Vinstlinjer och insatser

Ghost Pirates är en slot med klassiska fem hjul och tre rader men istället för traditionella vinstlinjer finns det 243 sätt att vinna på. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,9 %, vilket är något högre än många andra slots. Antalet mynt per linje varierar från ett till fem mynt och myntstorleken varierar mellan 0,01 och 0,5. Den minsta insatsen du kan göra är 0,25 och högsta insatsen är 62,5 per omgång. Därmed kan Ghost Pirates Slot passa många olika typer av spelare, både de som satsar högt och lågt. Insatsen justerar du enkelt och knappen “Max Bet” sätter automatiskt den maximala insatsen. Spelet innehåller dessutom mängder med spännande bonusfunktioner som verkligen kan maxa dina vinster. Mer om dem kan du läsa längre ner i recensionen.

Pirat- och spöktema med cool grafik

Ghost Pirates Slot är en skräckinjagande slot som handlar om spöken och pirater. I detta spel får spelaren följa med på ett piratskepp fullt av piratspöken, djur, vapen och plundrade skatter. Trots att detta är ett av de äldre spelen från NetEnt håller även denna slot hög kvalitet och bjuder på en fantastisk grafik med detaljerade illustrationer. Samtliga symboler följer pirat- och spöktemat och består bland annat av läskiga karaktärer, olika sorters vapen, skatter och kartor. Bakgrunden utgörs av ett mörkt hav, ett skepp som ruttnar sönder och skelett i pirathattar. Färgpaletten är mörk och dyster, men vissa symboler och illustrationer lyser upp med färg, till exempel papegojan, apan och ljusfacklorna. Temat är mycket välgjort och den kusliga bakgrundsmusiken förstärker den läskiga stämningen.

Bonusfunktioner i Ghost Pirates Slot

Ghost Pirates är ett estetiskt vackert men kusligt spel som även erbjuder underhållande bonusfunktioner. Faktum är att detta spel inte innehåller ett, utan två intressanta bonusspel där spelaren själv får vara med och påverka. Det första bonusspelet når du när du lyckas snurra fram tre eller fler piratsymboler. Piratskepp som seglar runt en ö kommer då att dyka upp på skärmen och din uppgift är att träffa något av dem med kanonen som dyker upp på planen. Då kan du dubbla din insats med 10, 50 eller 100 gånger! Det andra bonusspelet går ut på att du ska hjälpa papegojan att hitta rätt skattkista genom att gissa på en av fem kistor. Gissar du rätt kan du vinna otroliga 100, 200, 500 eller 1 000 gånger din insats!

Fördelar med Ghost Pirates Slot

Ghost Pirates Slot är en otroligt välgjord slot med cool design och detaljerade illustrationer som alla följer pirat- och spöktemat. De mörka färgerna och ljudeffekterna förstärker den kusliga och dystra stämningen. Spelet har inte bara ett, utan två spännande bonusspel som kan ge dig otroliga vinstchanser!

Nackdelar med Ghost Pirates Slot

Eftersom sloten har några år på nacken är inte grafiken direkt banbrytande, vilket kan vara en nackdel för spelare som uppskattar ett modernare upplägg.

Sammanfattning

Ghost Pirates Slot är en kuslig slot från spelutvecklaren NetEnt. Här får spelaren följa med till en spökvärld där man möter pirater, ett gammalt piratskepp, ett stormande hav och skatter. Samtliga symboler följer pirat- och spöktemat och illustrationerna är otroligt välgjorda – precis som när det gäller andra slots från NetEnt. Ghost Pirates Slot har 243 vinstlinjer och spelaren kan välja att spela på 3, 9, 27, 81 eller 243 av dessa. Spelet bjuder på härliga free spins och inte mindre än två intressanta bonusspel som kan få det att klirra ordentligt i spelkassan. Ghost Pirates Slot är ett riktigt kul och underhållande spel som främst rekommenderas till spelare som uppskattar ett läskigt tema, spännande funktioner och interaktion. Följ med och plundra skatter!