Mega Moolah är en de mest populära och omtyckta spelautomaterna i spelleverantören Microgamings portfölj. Faktum är att det till och med är ett av de mest spelade spelen i vår tid! Anledningen till detta är knappast märklig – har du tur i detta spel kan du bli ekonomiskt oberoende resten av livet! Mega Moolah är nämligen en spelautomat med en progressiv jackpott som ökar i storlek i samband med att allt fler spelare deltar i snurrandet. Dock har inte Mega Moolah endast en jackpott, utan hela fyra stycken! Inte illa, eller hur? Om du vill veta mer om denna omåttligt populära spelautomat rekommenderar vi att du fortsätter att läsa vår recension nedan. Här kommer vi att gå igenom allt ifrån grafik och utformning till bonusfunktioner och såklart – hur spelets storslagna jackpott fungerar.

Först och främst är Mega Moolah en spelautomat med en klassisk utformning (5 hjul och 3 rader) och en relativt enkel design. Trots detta är spelet mycket omtyckt och kanske är det just den enkla och klassiska designen som bidrar till detta. I Mega Moolah får du njuta av ett exotiskt tema, inspirerat av den afrikanska savannen. På hjulen får du bland annat möta lejon, giraffer och elefanter i jakt på spelets största skatt – jackpotten Mega. Det finns ytterligare tre jackpottar med lägre vinster; Mini, Minor och Major, men självklart är det jackpotten Mega som samtliga spelare är ute efter. Denna jackpott startar nämligen på hela 1 miljon dollar och kan dyka upp när som helst. Kanske är du nästa jackpottvinnare?

Vinstlinjer och insatser

Mega Moolah är en spelautomat med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer, ett upplägg som är ganska klassiskt när det kommer till spelautomater ifrån Microgaming. Minsta insats i spelet är 0,01 euro och högsta är hela 6,25 euro, vilket gör att Mega Moolah passar spelare som både satsar försiktigt och de som satsar stort. Myntvärdet ligger mellan 0,01 euro och 0,05 euro. Vill du ha chans att ta hem någon av de progressiva jackpottarna bör du satsa högt, men det är inte omöjligt att snurra hem vinsten även om du satsat lågt. Jackpottarna kan vinnas när som helst under spelets gång och resultera i miljonvinster. Om man bortser ifrån jackpottarna är maxvinsten för Mega Moolah 11 250 euro, vilket inte är fy skam det heller.

Tema och grafik

I Mega Moolah får du följa med ut på ett färgglatt och spännande äventyr på den gassande heta, afrikanska savannen. Vid din sida har du flertalet exotiska djur, så som apor, lejon, elefanter och giraffer. Lejonen i spelet är wild-symboler, som kan erbjuda riktigt höga vinstchanser då de ersätter samtliga symboler (utom scatters) på vinstlinjerna. Symbolerna med apor fungerar som scatter-symboler och kan ge dig härliga free spins. Utöver dessa snygga djursymboler finns även klassiska bokstäver med på hjulen. Även om grafiken kan tyckas något simpel, så bjuder Mega Moolah på en hel del snygga detaljer och musiken samt ljudeffekterna gör spelupplevelsen komplett. Det är inte svårt att förstå varför denna slot är så populär – den är snygg, men utan avancerade specialeffekter.

Bonusfunktioner och symboler

Förutom de fantastiska jackpottar som Mega Moolah har att erbjuda (Mini, Minor, Major och Mega) finns även flertalet bonusar i spelet, eller närmare bestämt bonussymboler. Dessa är dock långt ifrån unika – det är wilds och scatters det handlar om. Lejonet på spelplanen är slotens wild-symbol och denna kan öka dina vinstchanser ordentligt genom att ersätta symboler på en och vinstlinje. Lyckas du få en wild-symbol i din vinstkombination dubblas dessutom varje utbetalning. Scatter-symbolen i spelet kommer i form av en apa och lyckas du landa tre sådana symboler på ett och samma snurr får du 15 gratissnurr, där eventuella vinster multipliceras med tre under varje omgång. Dock är det ju jackpottvinsterna som är centrala i denna slot. Potten kan vinnas när som helst under spelets gång.

Positivt med Mega Moolah

Mega Moolah bjuder på ett tema som är snyggt och spännande, utan att vara för avancerat. Du får chansen att kamma hem fyra olika jackpottar i olika storlekar, där Mega är den mest eftertraktade som börjar på hela 1 miljon dollar! Flera bonussymboler erbjuds som kan öka dina vinstchanser ytterligare.

Negativt med Mega Moolah

Temat är i enklaste laget, vilket kan göra vissa spelare uttråkade. Mega Moolah erbjuder inget bonusspel, men kompenserar detta med sina fantastiska jackpottar.

Sammanfattning

Det finns få anledningar till varför du inte borde testa lyckan på Mega Moolah redan idag. Spelet bjuder på fantastiska vinstmöjligheter, inte bara när det gäller spännande bonussymboler så som wilds och scatters, utan även när det kommer till jackpottar. Mega Moolah är nämligen en av de mest populära spelautomaterna med progressiva jackpottar på marknaden just nu, något som spelutvecklarna Microgaming förmodligen är mycket nöjda med. Här bjuds det på hela fyra olika jackpottar! Slotten har klassiska 5 hjul och 3 rader samt 25 vinstlinjer och vill du få större chans att vinna jackpotten bör du satsa stort. Följ med på ett spektakulärt äventyr på Afrikas hetaste savann – har du turen på din sida kan ditt liv förändras för alltid.